Home

Algemeen

Van Vliet heeft haar thuisbasis aan de Sliedrechtse gemeentehaven, vanwaar gehandeld wordt in zand, grond, en wegenbouwmaterialen. Het recyclen van bouw- en sloopafval vindt ook plaats op dit terrein, uiteraard met de benodigde milieuvergunningen. 

Ruim 30 jaar ervaring, en zelfs ruim 50 in totaal, liggen ten grondslag aan de moderne dienstverlening van Van Vliet. Met de diverse bedrijfstakken maakte Van Vliet naam op vele terreinen in de bouwwereld. Bouwprocessen zijn kostbare, arbeidsintensieve processen waarbij alle betrokken partijen in hun werkzaamheden van elkaar afhankelijk zijn. Je moet letterlijk en figuurlijk op elkaar kunnen bouwen. Van Vliet heeft zich in de loop der jaren gemanifesteerd als betrouwbare partner in een groot aantal werkzaamheden.

Van Vliet Transportbedrijf verhuurt vrachtauto’s en verzorgt transporten voor het vervoeren van zand, grond, wegenbouwmaterialen en bouw- en sloopafval. Van Vliet Aannemingsbedrijf is actief in de grond-, weg-, en waterbouw en sloopwerken. Bovendien is Van Vliet zeer bedreven in de aanleg van riolen, verhardingen en uitvoeringen van kleine en grote grondwerken. Ook zijn ze ervaren in het slopen van gebouwen en aanverwante constructies.

De meest gespecialiseerde tak is zonder meer Van Vliet Asbestverwijdering en Milieutechniek. Alle voorkomende asbestverwijderingswerkzaamheden en aanverwante technieken worden verzorgd, geheel volgens de wettelijke normeringen. Ook behoort bodemsanering tot het dienstenpakket.

Van Vliet werkt altijd aan het verbeteren van bedrijfsprocessen. Dienstverlening, efficiency, veiligheid, capaciteit en productiviteit krijgen veel aandacht. Vanzelfsprekend geschieden werkzaamheden en leveranties altijd gecertificeerd. Die steeds strengere normering is een goede zaak. Het komt de professionaliteit in de sector zeer ten goede. Als vaste partner van vooral grotere aannemers, bedrijven, overheden en woningcorporaties in een verzorgingsgebied met een straal van 50 kilometer rond Sliedrecht heeft Van Vliet in haar lange bestaan bewezen dat zij een bedrijf is waar klanten op kunnen bouwen.