Home

Geschiedenis

Van Vliet is ontstaan in 1970, voortkomend uit een samenwerking vanaf 1956 tussen de heer H.B.(Huib) van Vliet en de heer A.(Arie) Blokland: 

de combinatie Blokvliet. In 1970 startte Huib van Vliet de transport-onderneming in de kip-auto-sector en ook werd toen gestart met de handel in zand en grond. 

In 1974 is de oudste zoon, Gerrit van Vliet in de zaak gekomen en vanaf toen is Van Vliet gestart met de exploitatie van grondverzetmachines. Het bedrijf bestond toen uit 4 personen. Na een rustige periode en lichte groei van het bedrijf zijn in de jaren 1984 en 1985 de zonen Kees en Bart in de zaak gekomen en is men al snel gestart met het in onderaanneming uitvoeren van diverse grond- en sloopwerken.

In 1986 is Van Vliet verhuisd vanuit Hardinxveld-Giessendam naar de huidige locatie in Sliedrecht. Vanaf toen is Van Vliet werken uit gaan voeren als hoofdaannemer. In de loop der jaren is de groei en de professionalisering steeds verder toegenomen. In 2003 is een compleet nieuwe terreininrichting met de diverse benodigde milieuvergunningen in gebruik genomen met ruime mogelijkheden.
Van Vliet Sliedrecht biedt anno 2015 werk aan ca. 25 vaste medewerkers en aan ca. 5 partime werknemers.